De Wildenberg


Heerlijk ruim vakantieverblijf in de stilte van de natuur (2-5 personen)

Het verblijf bestaat uit een groot woonvertrek (70 m2) met een bar en een open keuken, een eettafel met stoelen en een zitgedeelte. Er zijn twee ruime 2-persoons slaapkamers met bedden die opgemaakt kunnen worden als éen of twee persoons bedden. Via een houten trap bereikt u de vide die als extra slaapkamer is ingericht met de originele ‘knechtenkamer’, een bedstee waar vroeger de knecht van de boer in sliep met een apart eenpersoons bed. Er is een badkamer en een toilet, beide met vloerverwarming. In het zitgedeelte van de Deel staat een oergezellige pelletkachel waar u zich heerlijk omheen kan scharen. De keuken is volledig ingericht met gasfornuis en electrische oven en een magnetron. Naast televisie is er een CD-speler, een DVD-speler en een radio. Ook kunt u levende muziek maken op een goed gestemde piano (merk Rippen). Zittend aan de sfeervolle eettafel  hebt u een  prachtig uitzicht op de omgeving via grote ramen in de voormalige baander. U kunt gebruik maken van gratis draadloos internet, een beamer en een flapover. Daardoor is het appartement ook zeer geschikt voor een werkweekend of - week  voor kleine groepen. In combinatie met de appartementen van het Drents Landschap ( de Pimpernel) naast de boerderij kunnen wij 12 personen ontvangen.

 


   

Genoeg ruimte voor een heerlijk verblijf 

Voor de kleinsten hebben wij ook een kinderbedje, -stoel en -badje. 

U beschikt eveneens over een groot terras voor de boerderij met een grote houten tafel en stoelen en verschillende zitjes in een grote tuin (ruim 1000 m2) en een bongerd (boomgaard met fruitbomen). Vanuit uw ligstoel kunt u op een lichte heuvel genieten van het uitzicht op het beekdal van de Reest.

Stelt u zich voor: achter u hoort u het roffelen van de bonte specht, boven u cirkelt een wespendief op zoek naar zijn prooi en op nog geen honderd meter afstand ziet u de reeën grazen op de es.


Telefonisch of per mail informatie en reserveren - Wilt u liever telefonisch uw reservering doorgeven, dan kunt u ons bellen (tel. 0523-658563 / mobiel: 06-46455108) of per e-mail info@dewildenberg.nl